logo

Leerlingbedrijven

Je kunt op allerlei manieren meewerken aan het reilen en zeilen van het Kamerlingh Onnes.

afbeelding

o   KLOK

KLOK is het leerlingbedrijf van school. Als personeelslid van KLOK ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de kantine. Voor KLOK moet je echt solliciteren. Als lid van de directie van KLOK doe je veel ervaring op met het runnen van een bedrijf.

o   Tutoring

Vind je het leuk om je kennis te delen en andere leerlingen te helpen? Dan is tutoring wat voor jou! Je geeft elke week op een vast moment bijlessen aan 1 of 2 onderbouwleerling(en). Soms kan het voorkomen dat je bijles geeft aan een bovenbouwleerling. Alle vakken komen hiervoor in aanmerking. Wil je tutor worden dan mag je dit aangeven bij je mentor.

o   Hulpmentoraat

In de brugklas werken wij met hulpmentoren. Je ondersteunt de mentor. Een leerling stapt vaak wat makkelijker naar jou toe dan naar de mentor. Je kan denken aan: “ik voel me verloren in de kantine” tot aan “hoe moet ik mijn agenda invullen”. Je bent als hulpmentor bijvoorbeeld aanwezig bij de introductiedag(en), schoolfeesten, sinterklaasviering en de eindejaarsactiviteit.

o   Vlog-groep

Onze vlog-groep is volop in ontwikkeling. Heb je ook zin om onder begeleiding samen met leerlingen uit verschillende klassen een bijdrage te leveren aan onze vlog? Je leert bijvoorbeeld hoe je een idee in beeld brengt en hoe je filmmateriaal monteert tot een vlotte vlog. Je gaat als vlogger op pad om je ervaringen op het Kamerlingh Onnes te laten zien, zodat ook anderen daar van kunnen genieten.

icoon
Mail ons
icoon
Organisaties