logo

Aanmelden

 

 

Aanmelden schooljaar 2022-2023

Wilt u uw kind bij onze school aanmelden voor het nieuwe schooljaar 2022-2023 dan kunt hieronder op de knop 'digitaal aanmelden nieuw schooljaar' klikken.

 

Vragen?

Voor het stellen van al uw vragen met betrekking tot het invullen van het digitale formulier, kunt u terecht bij de leerlingenadministratie, te bereiken via het e-mailadres aanmeldingenvo@o2g2.nl of telefonisch via 050-3210360.

Voor inhoudelijke vragen over toelating en plaatsing kunt u contact opnemen met een van de teamleiders:

  • dhr. Keun (vmbo-tl & vmbo-tl/havo brugklassen);
  • dhr. Geleijnse (havo/atheneum onderbouw); 
  • mw. Arkema (havo bovenbouw);
  • mw. Ten Bloemendal (atheneum bovenbouw);
  • mw. Bakker (ondersteuningscoördinator).

via e-mail of via het telefoonnummer van school: 050-3210610.
 

Toelatingsbeleid

Het algemene toelatingsbeleid van de vo-scholen van de Openbaar Onderwijsgroep Groningen en het toelatingsbeleid van het Kamerlingh Onnes kunt u hieronder downloaden.

 

Aanmelden huidige schooljaar 2021-2022

Helaas kunnen wij geen nieuwe aanmeldingen aannemen. Het gebouw is letterlijk vol. Dit betekent dat een digitale aanmelding op onze school voor het huidige schooljaar 2021-2022 niet mogelijk is. Graag verwijzen wij u naar een van de andere scholen binnen onze koepel van Openbaar Onderwijs Groningen. Mogelijk hebben zij nog plek.

De uitzondering op deze regel zijn leerlingen die van elders naar Groningen en omgeving verhuisd zijn. Die kunnen zich via de onderstaande knop digitaal aanmelden.

 

 

icoon
Aanmelden
icoon
Mail ons
icoon
Meldknop.nl
instagram twitter facebook youtube