logo

Leerlingbedrijven

Je kunt op allerlei manieren meewerken aan het reilen en zeilen van het Kamerlingh Onnes.

afbeelding
  • Leerlingenraad (i.o.)

In het leerlingbedrijf KO Leerlingenraad, praat je mee over het beleid van school en bijvoorbeeld het leerlingenstatuut. De leerlingenraad overlegt met de klassenvertegenwoordigers. De klassenvertegenwoordigers zitten in het leerlingpanel van de afdeling waarin ze les hebben. De Leerlingenraad levert ook een leerlingenvertegenwoordiging voor in de MR. Zo is de inspraak op school optimaal gegarandeerd. Een mooi bedrijf om over inspraak te leren en hiermee te oefenen. #burgerschap.

 

  • KLOK

    Kamerlingh Onnes Leerlingen Onderneming Keuken (KLOK) is een van de leerlingbedrijven van school. Als personeelslid van KLOK ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de kantine. Voor KLOK moet je echt solliciteren. Als lid van de directie van KLOK doe je veel ervaring op met het runnen van een bedrijf.

 

  • Tutoring

    Vind je het leuk om je kennis te delen en andere leerlingen te helpen? Dan is tutoring wat voor jou! Je geeft elke week op een vast moment bijlessen aan 1 of 2 onderbouwleerling(en). Soms kan het voorkomen dat je bijles geeft aan een bovenbouwleerling. Alle vakken komen hiervoor in aanmerking. Wil je tutor worden dan mag je dit aangeven bij je mentor.

  • Hulpmentoraat

    In de brugklas werken wij met hulpmentoren. Je ondersteunt de mentor. Een leerling stapt vaak wat makkelijker naar jou toe dan naar de mentor. Je kan denken aan: “ik voel me verloren in de kantine” tot aan “hoe moet ik mijn agenda invullen”. Je bent als hulpmentor bijvoorbeeld aanwezig bij de introductiedag(en), schoolfeesten, sinterklaasviering en de eindejaarsactiviteit.

 

icoon
Aanmelden
icoon
Mail ons
icoon
Meldknop.nl
instagram twitter facebook youtube