logo

Aanmelding

Nieuwe schooljaar
2021-2022

Huidige schooljaar
2020-2021

Wilt u uw kind bij onze school aanmelden voor het nieuwe schooljaar, voor de brugklas of klas 2 of hoger (zij-instroom), klik dan op onderstaande knop: 
 
Wilt u uw kind bij onze school aanmelden voor het huidige schooljaar, voor de brugklas of klas 2 en hoger (zij-instroom), klik dan op onderstaande knop: 
 

 

Update brugklas aanmelding 

Voor leerjaar 1 zal er geen loting plaatsvinden voor schooljaar 2021-2022 (eerste keus). Alle leerlingen die zich hebben ingeschreven voor leerjaar 1 2021-2022 hebben hierover een bericht ontvangen over een wijziging in de aanmeldportal. Daarin staat dat we de aanmelding in behandeling hebben. U krijgt volgende week een welkomstbrief. Heb jij dit bericht niet ontvangen? Controleer je spambox of neem contact met ons op via: info@kamerlinghonnes.nl.


Update zij-instroom aanmelding

De sluitingsdatum voor de interne zij-instroom is op 1 april. Voor leerlingen die van andere scholen komen houden we de datum van 31 mei aan. Voor aanmeldingen na die tijd graag eerst telefonisch contact. Aanmelding is dan bij uitzondering mogelijk, alleen met minder garanties op plaatsing en vakkenpakketkeuzes. Als u zich hebt aangemeld voor klas 2 of hoger, dan ontvangt u vanaf april een informatiebrief met de verdere procedure voor een intake.  


Vragen?

Voor het stellen van al uw vragen met betrekking tot het invullen van het digitale formulier, kunt u terecht bij de leerlingenadministratie, te bereiken via het e-mailadres aanmeldingenvo@o2g2.nl of telefonisch via 050-3210360.

Voor inhoudelijke vragen over toelating en plaatsing kunt u contact opnemen met een van de teamleiders:

  • dhr. Keun (vmbo-tl),
  • mw. Mik (havo onderbouw),
  • dhr. Geleijnse (atheneum onderbouw) 
  • mw. Bos (havo bovenbouw)
  • mw. Ten Bloemendal (atheneum bovenbouw)
  • mw. Bakker (ondersteuningscoördinator) 

via e-mail of via het telefoonnummer van school: 050-3210610.
 

Toelatingsbeleid

Het algemene toelatingsbeleid van de vo-scholen van de Openbaar Onderwijsgroep Groningen en het toelatingsbeleid van het Kamerlingh Onnes kunt u binnenkort weer hieronder downloaden.

 

 

icoon
Aanmelden
icoon
Mail ons
icoon
Organisaties