logo

Aanmelden

afbeelding

Aanmelden voor het KO

Op deze pagina vindt u informatie over hoe u zich aanmeldt op het Kamerlingh Onnes. Dit gaat via onze stichting Openbaar Onderwijs Groningen. 

 

.......................................................................

Aanmelden schooljaar 2023-2024

Wilt u uw kind bij onze school aanmelden voor het schooljaar '23-'24?
Neem dan contact op via info.kamerlinghonnes@o2g2.nl voor meer informatie voor de mogelijkheden en beschikbare ruimte in de verschillende jaarlagen en niveaus.

 

Aanmelding nieuw schooljaar 2024-2025

Wilt u uw kind aanmelden voor het nieuwe schooljaar 2024-2025? Dan vindt dit voor alle leerlingen van de basisschool plaats in één centrale aanmeldweek. Voor alle scholen in de regio is dit gelijk.

De aanmeldweek is van 25 tot en met 31 maart 2024. Via onderstaande knop kunt u dan uw kind aanmelden. Let op: Op 25 maart komt er een knop op deze pagina waarmee u uw kind kunt aanmelden. Zet alvast een reminder in uw agenda. Meer informatie volgt, houdt u daarvoor onze website in de gaten.

Vragen?

Voor het stellen van al uw vragen met betrekking tot het invullen van het digitale formulier, kunt u terecht bij de leerlingenadministratie, te bereiken via het e-mailadres aanmeldingenvo@o2g2.nl of telefonisch via 050-3210360. Klik hier voor de handleiding bij het aanmelden. 
 

Voor inhoudelijke vragen over toelating en plaatsing kunt u contact opnemen met een van de teamleiders via e-mail of via het telefoonnummer van school: 050-3210610: 

  • mw. Bakker (brugklassen en 2havo / 2 atheneum); 
  • dhr. Van der Boon (vmbo-tl 2,3,4);
  • mw. Bos (havo bovenbouw);
  • mw. Ten Bloemendal (atheneum bovenbouw);
  • mw. Bakker (ondersteuningscoördinator).

 

 

Toelatingsbeleid

Het algemene toelatingsbeleid van de vo-scholen van de Openbaar Onderwijsgroep Groningen en het toelatingsbeleid van het Kamerlingh Onnes kunt u hieronder downloaden.

 

 

ga terug naar Kennismaken Δ

icoon
Aanmelden
icoon
Mail ons
icoon
Meldknop.nl
instagram twitter facebook youtube