logo

Aanmelden

afbeelding

Aanmelden voor het KO

Aanmelden schooljaar 2024-2025

Ben je uitgeloot voor je 1e keus? Goed nieuws: op het KamerlinghOnnes hebben we niet hoeven loten én hebben we nog voldoende plek voor leerlingen met een havo, atheneum of atheneum+ advies. Ook voor leerlingen met een vmbo-tl/havo advies is nog een aantal plekken beschikbaar. Meld je dus snel aan via het aanmeldformulier!

Als je tijdens het aanmelden het Kamerlingh Onnes als 2e keus hebt ingevuld, moet je deze wijzigen naar '1e keus' als je bent uitgeloot voor je 1e keus. Dit kan via het aanmeldportaal of door een mailtje te sturen naar aanmeldingenvo@o2g2.nl.

Aanmelden klas 2 en hoger

Wil je je aanmelden voor klas 2 of hoger voor komend schooljaar? Dit kan via het aanmeldformulier klas 2 en hoger

 

Vragen?

Voor het stellen van al uw vragen met betrekking tot het invullen van het digitale formulier, kunt u terecht bij de leerlingenadministratie, te bereiken via het e-mailadres aanmeldingenvo@o2g2.nl of telefonisch via 050-3210360. 

Voor inhoudelijke vragen over toelating en plaatsing kunt u contact opnemen met een van de teamleiders via e-mail (zie schoolgids) of via het telefoonnummer van school: 050-3210610: 

  • mw. H. Bakker (brugklassen en 2havo / 2 atheneum); 
  • dhr. Van der Boon (vmbo-tl 2,3,4);
  • dhr. Beugelink (havo bovenbouw);
  • mw. Ten Bloemendal (atheneum bovenbouw);
  • mw. L. Bakker (ondersteuningscoördinator).

 

Toelatingsbeleid

Het algemene toelatingsbeleid van de vo-scholen van de Openbaar Onderwijsgroep Groningen en het toelatingsbeleid van het Kamerlingh Onnes kunt u hieronder downloaden.

 

 

ga terug naar Kennismaken Δ

icoon
Aanmelden
icoon
Mail ons
icoon
Meldknop.nl
instagram twitter facebook youtube