logo

Elisa op de cover van nieuw boek Toxic

17 november 2023

Wauw! Voormalig KO-leerling Elisa Span straalt op de cover van de nieuwe thriller van Mel Wallis de Vries, Toxic.

Elisa

Elisa is, sinds kort, voormalig KO-leerling. Ze heeft namelijk vorig schooljaar haar vmbo-tl diploma behaald. Sinds het begin van dit schooljaar volgt Elisa de opleiding marketing en communicatie aan het Noorderpoort. “Deze opleiding is tot nu toe erg leuk en lijkt goed bij mij te passen”, vertelt Elisa.
Al vanaf een jonge leeftijd is Elisa gepassioneerd bezig met shoots voor reclames, magazines en modellenwerk. Dit was echter de eerste keer dat ze een shoot had voor de cover van een boek.  
Het blijft niet bij één debuut, eind dit jaar maakt ze zelfs haar debuut op het witte doek.
Alle voormalig docenten en mentoren van Elisa zijn enorm trots op haar.

Toxic

Het boek is geschreven door Mel Wallis de Vries. Het boek gaat over Charlie. Een dag voor haar zeventiende verjaardag verdwijnt ze. Niemand weet waar ze is. Ze heeft maar een paar uur om te ontsnappen. Wordt ze het volgende meisje dat nooit meer terugkomt? Een grootschalig onderzoek wordt opgezet, maar niet alle getuigenverklaringen lijken te kloppen. Ondertussen tikt voor Charlie de tijd door. Onze sectie Nederlands voegt het boek gelijk toe aan de boekenlijst.

Mel Wallis de Vries

Mel Wallis de Vries is de succesvolste jeugdthrillerauteur van dit moment: Met 'Vals' won Mel de prijs voor de Beste Vrouwenthriller in 2010, en het boek werd in 2011 bekroond als de beste Crimezone YA-thriller. Met haar thrillers 'Vals', 'Klem', 'Wreed', 'Shock', 'Schuld', 'Pijn' en 'Wild' won ze in 2012, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 én 2019 de Prijs van de Jonge Jury, en met Wreed won ze ook de Hebban Award voor de beste YA-thriller. Met Shock won Mel in 2015 de Hebban Award voor het beste Nederlandstalige YA-boek. De boeken van Mel Wallis de Vries zijn razend populair. De verhalen zijn vlot, realistisch, en altijd spannend tot aan de allerlaatste bladzijde.

icoon
Aanmelden
icoon
Mail ons
icoon
Meldknop.nl
instagram twitter facebook youtube