logo

Introductiekamp 3TL 23-24

9 september 2023

Introductiekamp

Afgelopen week waren de 3TL-leerlingen met hun mentoren en de organisatoren op introductiekamp. Woensdagochtend vertrokken de leerlingen met de fiets van school naar de camping in Kropswolde om daar vervolgens hun tenten op te zetten en twee nachten te verblijven. 

Kennismaken 

Door samen op kamp te gaan leer je elkaar op een heel andere manier kennen. Je doet samenwerkingsspellen waarbij je de persoonlijke handleiding van je klasgenoten leert kennen; je sport samen en daarbij draait het, zelfs op kamp, toch stiekem om de winst en je deelt vakantieverhalen rond het kampvuur of je vindt het vertrouwen voor een goed gesprek. Kortom kom je er als klas hechter uit. Klaar voor het nieuwe jaar. 

Dank!

Het kamp was niet mogelijk zonder de hulp van een aantal bovenbouwleerlingen LO2 en spontaan aanvliegende oudleerlingen. Ook kwamen er andere collega's dan alleen mentoren langs om even te kijken hoe het eraan toegaat. Het doet ons goed om te zien dat we samen sterk staan en dat voormalig leerlingen en collega's ons nog niet zijn vergeten. 

icoon
Aanmelden
icoon
Mail ons
icoon
Meldknop.nl
instagram twitter facebook youtube