logo

Open dagen / Beleefmaanden

Inleiding
Binnenkijken en de sfeer proeven op onze school is natuurlijk de allermooiste manier om kennis te maken.

Maar dat kan door corona helaas niet via onze traditionele open dagen, die gepland stonden voor 8 en 9 januari. In plaats daarvan doen we mee aan de beleefmaanden. Een initiatief van scholenmarktgroningen.nl, het samenwerkingsverband van alle VO-scholen in Groningen.


Aanbod beleefmaanden
Om leerlingen van groep 8 en hun ouders/verzorgers een indruk te geven van het Kamerlingh Onnes, hebben wij het volgende aanbod:

 1. Open lessen
  Er komen acht middagen voor groep 8 leerlingen volgens het concept van de “Open lessen” zoals we die eind oktober/begin november ook hebben georganiseerd. Leerlingen van groep 8 kunnen zich hiervoor opgeven via scholenmarktgroningen/beleefmomenten

 2. Chatsessie voor ouders/verzorgers
  Er komen vier chatsessies voor ouders/verzorgers die aanvullende vragen hebben. Ook hiervoor kunt u zich inschrijven via scholenmarktgroningen/online-kennismaken

 3. Video's
  Er zijn video's (updates volgen) die een beeld geven van onze school:
  Scholenmarktvideo | Tour door het gebouw | Welkom op het KO

 

Wanneer?
De data voor ons aanbod in de beleefmaanden staan in onderstaand schema:


Nota bene:
De Open Lessen gaan door in een online variant. Je krijgt een lesje in twee verschillende vakken. Je kunt de docent vragen stellen over de school. De docent is op school en kan je via zijn webcam een deel van de school laten zien. Ook is een leerling van klas 1 of 2 aanwezig om vragen te beantwoorden. Je krijgt als je je hebt ingeschreven, bericht van ons, waar en hoe je moet inloggen.

Welkom bij de Open Lessen vanaf 21 januari!  We gaan er (voorlopig) van uit dat de planning zoals hierboven gehandhaafd kan worden. 

 

Meer informatie

 

icoon
Aanmelden
icoon
Mail ons
icoon
Meldknop.nl